detgyldnedaggry.com

Meditasjon # 1

ForsideArkivetLenkerKontakt

La neofyten tenke over et punkt, slik det er definert i matematikken; det har posisjon men ingen størrelse. La neofyten notere de ideer dette gir opphav til. Med disse ideer i fokus, må neofyten forsøke å forstå det guddommeliges iboenhet i naturen, i alle aspekter.

Begynn med å finne en stilling, balansert, men tilstrekkelig komfortabel. Pust rytmisk til kroppen er rolig og sinnet taust. Hold denne tilstand noen minutter til å begynne med, og så lenger når du blir mer vant til å forhindre sinnet fra å vandre. Tenk på innholdet i meditasjonen på en generell måte. Velg ut en tanke eller et bilde, og følg den til den konkluderer.

Den letteste rytmen for en begynner er den firfoldige pust: 1. Tøm lungene og tell til fire. 2. Pust inn, tell til fire slik at du føler deg fylt til halsen med luft. 3. Hold denne pust, og tell til fire. 4. Pust ut, tell de fire til lungene er tømt. Dette øves, mens du teller langsomt eller raskt til du finner en rytme som passer deg. En som er beroligende og avslappende. Når rytmen er funnet og etablert; pust slik i to til tre minutter, til du føler deg rolig. Ta så fatt på meditasjonen.